Αρχική σελίδα > ΨΑΡΙΑ > ΦΩΤΙΣΜΟΣ > SERA LED

LED X-Change Tubes

Το σύστημα sera LED X-Change System επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από τους υψηλής κατανάλωσης λαμπτήρες φθορισμού στους φιλικούς προς το περιβάλλον και εύχρηστους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας LED. Η τοποθέτηση των LED είναι εύκολη καθώς οι υπάρχουσες υποδοχές Τ8 ή Τ5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάσεις στήριξης, Η χρήση των αδιάβροχων λαμπτήρων με τεχνολογία χαμηλής τάσης τους καθιστά ιδιαίτερα ασφαλείς.

Με τα τρία χρώματα φωτός, daylight, bluish daylight και plant light – σε 6 διαφορετικά μήκη – ο φωτισμός ενυδρείου της sera επιτρέπει μεγάλο αριθμό συνδυασμών.

Το sera LED Digital Dimmer (ροοστάτης) επιτρέπει την εξειδικευμένη ρύθμιση του φωτισμού του ενυδρείου ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ψαριών. Ο ροοστάτης επιτρέπει την ρύθμιση της έντασης η της φωτεινότητας του φωτός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χρονοδιακόπτης. Δεν επιτρέπει μόνο τον προγραμματισμό έναρξης και λήξης της φωτοπεριόδου, αλλά ρυθμίζει και την φωτεινότητα. Ο συνδυασμός των φωτιστικών LED τύπου “sunrise” επιτρέπει ακόμα και την προσομοίωση ανατολής και δύσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό για τα ψάρια, καθώς το φώς δεν αναβοσβήνει απότομα στην φύση αλλά η φωτεινότητα αυξάνεται η μειώνεται σταδιακά. 

Επιλογές Εκτεταμένης Αναζήτησης

Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω φίλτρα για να βρείτε αυτο που ψάχνετε, γρήγορα και εύκολα.

Εταιρία
Τιμή
Ταξινόμηση